Vrijgezellenfeest

Waar heb je zin in?

Unieke vrijgezellenfeest uitjes.

Elke bruid of bruidegom verdient een geweldig vrijgezellenfeest of uniek vrijgezellenuitje. Samen met ons maak je van de vrijgezellendag een onvergetelijke herinnering die hij/zij nog jaren kan terugkijken.

Is de bruid of bruidegom een echte film en muziekfanaat? Organiseer dan zeker de een van onze filmuitjes. Staat hij of zij graag in het middelpunt? Dan is een lipdub of videoclip echt perfect. Liever iedereen in de spotlights? Kies dan voor een Carpool Karaoke of maak een komische speelfilm. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden voor een geweldig vrijgezellenfeest.

Maak een non-stop video
vanaf € 32,50 p.p.

Maak zonder te stoppen met filmen in een non-stop shot een lipdub videoclip. Gegarandeerd veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en plezier.

Schitter in je eigen videoclip
vanaf € 39,50 p.p.​

Hoe tof zou het zijn om een dag in de huid van je favoriete artiest te kruipen? Tijdens dit uitje ga je je eigen professionele videoclip produceren.

Hilarische Carpool Karaoke
vanaf € 39,50 p.p.

Organiseer met ons een unieke Carpool Karaoke Videoclip! Een hilarische activiteit waar je op een over-the-top videoclip maakt in een voertuig.

Maak je eigen speelfilm
vanaf € 44,50 p.p.

Breng Hollywood naar Nederland in jullie eigen film. Je leert alles over regisseren, produceren, acteren en filmen met als eindresultaat een mini-speelfilm.

Leer een ultieme vlog maken
vanaf € 34,50 p.p.

Leer hoe je een goede, interessante vlog kan maken voor YouTube of je eigen website. Van script naar filmen tot montage. Ook geschikt voor individuen.

Je eigen televisie commercial
vanaf € 39,50 p.p.

Wil je ook een gekke, hilarische commercial maken? Kruip dan in de rol van regisseur, scriptschrijver, cameraman of acteur en vorm je eigen productieteam.

Regisseer je eigen journaal
vanaf € 39,50 p.p.
Jouw creativiteit wordt flink op de proef gesteld. Je mag namelijk zelf de inhoud van de nieuwsonderwerpen bedenken en filmen met je productieteam.
Film je eigen instructievideo
vanaf € 34,50 p.p.
Je krijgt handreikingen om écht beter te leren filmen en leg je de basis rondom het maken van goede instructievideo’s. Ook geschikt voor individuen.
Leer filmen met je smartphone
vanaf € 34,50 p.p.

Ons smartphone videografie uitje is een leerzame activiteit waarin je in een aantal uur veel leert over het maken van smartphone video’s.

Scroll naar boven