teambuilding lipdub

[post_title]​

Een lipdup, libdub, libdup, lip wat? Een lipdub is een videoclip, gemaakt in één take, waarin je met een groep mensen een bekend nummer naspeelt. Dat is meteen de leukste uitdaging van de lipdub: zonder te stoppen met filmen een non-stop videoclip maken. Je loopt met de camera als het ware door een grote filmset heen, vol toffe momenten die je zelf hebt bedacht. En de kijker thuis? Die ziet een goed geoliede machine waar overal deelnemers uit het niets in beeld komen en de meest hilarische acts uitvoeren. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts en een eindresultaat om supertrots op te zijn. Dat wil je toch ook!

Wat ga je doen tijdens jullie [post_title]

Een lipdub maken staat garant voor veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en heel veel plezier. Het ideale [post_title] concept waaraan iedereen kan deelnemen. Jong en oud. Goed of slecht ter been. Uitbundig of ingetogen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie, maatwerk en een passende rol mogelijk.

Videoclip in één take

Een [post_title] wordt in één take opgenomen. Er mag dus niet in de opname geknipt en geplakt worden. Dat kan wel lastig zijn in bijvoorbeeld een drukke omgeving. Zorg er altijd voor dat andere gebruikers van het gebouw weten van de opnames, zodat er niemand per ongeluk door het beeld loopt. In een drukke omgeving zoals een stadscentrum of park is dat niet altijd te vermijden. Toch geven deze ‘figuranten’ dan vaak wel een leuk tintje aan de lipdub.

Geschikte locaties voor jullie [post_title]

Over het algemeen vinden lipdubs overdag plaats op een locatie met veel daglicht. Parken zijn geweldige locaties voor een lipdub. Daar kun je vaak veel verschillende scènes in bedenken. Indien de lipdub binnen plaatsvindt, dan is een ruimte met veel natuurlijk licht erg belangrijk! Denk bijvoorbeeld aan kantoorpanden, scholen en verenigingsgebouwen. De camera kan dan verschillende ruimtes in en uit gaan, waar overal een klein decor gemaakt kan worden. Deuren kunnen open en dicht gaan en er kan op verschillende verdiepingen gefilmd worden.

Achtergrondinformatie

Sinds een aantal jaar zijn wij de marktleider op het gebied van [post_title] uitjes. Onze crew bestaat uit filmprofessionals die wekelijks meerdere lipdubs maken. Dit doen wij sinds 2012. Elk uitje behandelen wij als een unieke en originele videoproductie, dus onze vrijgezellenfeesten, teambuilding, vriendenuitjes en kinderfeestjes zijn altijd uniek. Het wordt nooit een ‘13 in een dozijn’ clip. Omdat wij zo veel lipdubs draaien, kunnen wij je zeer goed informeren over alle mogelijkheden en denken wij graag met je mee.

Tijd, locatie en deelnemers

Afhankelijk van jouw wensen zal de [post_title] 2 tot 3 uur duren en kan overal in Nederland én België plaatsvinden. Ben je met minder dan ons minimumaantal deelnemers? Dan kan het uitje nog steeds gereserveerd worden! Je betaalt dan wel ons minimumtarief.

Tarieven [post_title]

Je kunt dit [post_title] uitje reserveren vanaf € 29,50 p.p. Voor groepen onder de 12 personen rekenen wij een vast tarief van € 350,- voor dit uitje.

Goed om te weten

Het [post_title] uitje organiseren wij met ons eigen mediateam. Je bent gegarandeerd van een energiek, professioneel en zeer ervaren FilmUitjes.nl teamlid die dit uitje wekelijks organiseert.

Je hoeft in bijna niks te doen qua organisatie vooraf, behalve het afstemmen van een filmlocatie en het uitkiezen van een liedje. Fijn toch?! Wij verzorgen de workshop verder van begin tot eind. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een filmroute of het verzorgen van jouw muziek op de muziekinstallatie.

Scroll naar boven