Over ons

Vanuit FilmUitjes.nl organiseer ik, Michelle, samen met een groot team begeleiders, filmmakers en regisseurs wekelijks de leukste filmuitjes in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Met onze kennis en werkwijze zijn wij onderscheidend in vergelijking met andere uitjesbureaus. Wij staan voor hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of je een vrijgezellenfeest, teambuilding, vriendenuitje of kinderfeestje bij ons reserveert. Wij gaan altijd voor een origineel (eind)resultaat, de mooiste filmbeleving en gebruiken de beste filmapparatuur.

Film Uitjes is sinds 2019 in beheer van Michelle, samen met een aantal filmmakers. Al sinds 2012 organiseren wij filmuitjes voor andere uitjesbureaus. In 2019 zijn wij van start gegaan met ons eigen bedrijf, Film Uitjes, omdat wij de uitjes graag geheel naar eigen inzicht willen organiseren. Met een eigen werkwijze, zonder beperkingen, met meer maatwerk en veel creativiteit.

Samen met een netwerk van enthousiaste begeleiders, filmmakers en regisseurs organiseert Michelle elke week de leukste filmuitjes in Nederland en België. Soms zelfs in andere landen! Zowel met groepen tot 20 personen, zoals vrijgezellenfeesten en grote groepen tussen de 20 en 100 personen. Bijvoorbeeld voor een teambuildingactiviteit.

Hoge kwaliteit uitjes

Met onze gebundelde kennis en werkwijze zijn wij onderscheidend in vergelijking met andere uitjesbureaus. De andere bureaus gebruiken vaak studenten/stagiaires voor de uitjes met daarbij simpele apparatuur en maar een klein tasje met verkleedspullen en props. Dat gaat ten koste van jullie ervaring. Iets wat wij niet willen!

Ervaren team

Wij zetten enkel ervaren filmmakers in. Alle filmmakers filmen met goede filmapparatuur, zoals een DJI Ronin met high-end videocamera. Waar nodig hebben zij goede studiobelichting en microfoons mee. Op die manier ben je zeker van een zeer mooi eindresultaat. Ook komen wij met koffers bomvol verkleedspullen en props jullie kant op. Dat maakt de film helemaal af.

Scroll naar boven