De leukste filmuitjes in Nederland

Met een groot team begeleiders, filmmakers en regisseurs organiseren wij wekelijks de leukste filmuitjes in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Met onze kennis en werkwijze zijn wij onderscheidend in vergelijking met andere uitjesbureaus. Wij staan voor hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of je een vrijgezellenfeest, teambuilding, vriendenuitje of kinderfeestje bij ons reserveert. Wij gaan altijd voor een origineel (eind)resultaat, de mooiste filmbeleving en gebruiken de beste filmapparatuur.

Vragen?

Stuur ons een berichtje...

  Super leuke filmuitjes!

  Voor elke gelegenheid een uniek uitje.

  Wij zetten enkel ervaren begeleiders, filmmakers en regisseurs in voor jullie uitje. Alle filmmakers filmen met goede filmapparatuur, zoals een DJI Ronin met high-end videocamera. Ook hebben wij studiobelichting en goede microfoons mee. Op die manier ben je zeker van een professioneel eindresultaat. Daarnaast komen wij met koffers bomvol verkleedspullen en props jullie kant op. Dat maakt het filmuitje helemaal af.

  Vrijgezellenfeest
  vanaf € 24,50 per persoon

  Voor een vrijgezellenfeest zijn onze filmuitjes echt een super activiteit die de vrijgezel absoluut niet meer zal vergeten.

  Teambuilding
  vanaf € 24,50 per collega

  Teambuilding, bedrijfsuitjes, breek de week en vrijmibo activiteiten zijn bij ons allemaal mogelijk. We helpen jouw team graag op een passende wijze.

  Vriendenuitje
  vanaf € 24,50 per vriend

  Maak tijdens een gezellig uitje een leuk aandenken met jouw groep vrienden. Leuk voor nu en nog leuker voor later.

  Kinderfeestje
  vanaf € 12,50 per kind

  Organiseer het meest originele kinderfeestje van het jaar. Met een blijvend eindresultaat voor alle vrienden en vriendinnen.

  Wie zijn wij...

  FilmUitjes.nl is al jaren actief.

  Samen met een netwerk van enthousiaste begeleiders, filmmakers en regisseurs organiseert FilmUitjes.nl elke week de leukste filmuitjes in Nederland en België. Soms zelfs in andere landen! Zowel met groepen tot 20 personen, zoals vrijgezellenfeesten en grote groepen tussen de 20 en 100 personen. Bijvoorbeeld voor een teambuildingactiviteit.

  Waar heb je zin in?

  Unieke uitjes.

  Ben je op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit voor jou en je collega’s? Wil je een origineel vrijgezellenfeestje organiseren? Of ben je aan de beurt om het jaarlijkse vriendenweekend te verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hieronder zie je een selectie van onze film en televisie uitjes die jou gegarandeerd een onvergetelijke dag bezorgen. Onze uitjes variëren van 2 uur tot een halve dag en worden op een locatie naar keuze georganiseerd.

  Maak een non-stop video
  vanaf € 32,50 p.p.

  Maak zonder te stoppen met filmen in een non-stop shot een lipdub videoclip. Gegarandeerd veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en plezier.

  Schitter in je eigen videoclip
  vanaf € 39,50 p.p.​

  Hoe tof zou het zijn om een dag in de huid van je favoriete artiest te kruipen? Tijdens dit uitje ga je je eigen professionele videoclip produceren.

  Hilarische Carpool Karaoke
  vanaf € 39,50 p.p.

  Organiseer met ons een unieke Carpool Karaoke Videoclip! Een hilarische activiteit waar je op een over-the-top videoclip maakt in een voertuig.

  Maak je eigen speelfilm
  vanaf € 44,50 p.p.

  Breng Hollywood naar Nederland in jullie eigen film. Je leert alles over regisseren, produceren, acteren en filmen met als eindresultaat een mini-speelfilm.

  Leer een ultieme vlog maken
  vanaf € 34,50 p.p.

  Leer hoe je een goede, interessante vlog kan maken voor YouTube of je eigen website. Van script naar filmen tot montage. Ook geschikt voor individuen.

  Je eigen televisie commercial
  vanaf € 39,50 p.p.

  Wil je ook een gekke, hilarische commercial maken? Kruip dan in de rol van regisseur, scriptschrijver, cameraman of acteur en vorm je eigen productieteam.

  Wij hebben nog veel meer uitjes in ons aanbod! Kies hieronder je hoofdcategorie.

  Film Uitjes maakt jullie dag onvergetelijk.

  Onze uitjes in het kort.

  betrokken

  Wij zorgen ervoor dat het uitje past bij de groep en iedere deelnemer betrokken wordt bij de activiteiten – voor óf achter de schermen. De uitjes zijn hierdoor dynamisch, absoluut niet saai en iedereen kan een bijdrage leveren.

  professioneel

  Alle filmmakers filmen met goede filmapparatuur, zoals een DJI Ronin met high-end videocamera. Ook hebben wij studiobelichting en microfoons mee. Op die manier ben je zeker van een professioneel eindresultaat.

  onvergetelijk

  Met ons organiseer je de leukste uitjes voor groepen vanaf acht personen. Met enthousiaste begeleiders, hilarische concepten en een tastbaar eindresultaat – dé ingrediënten voor een onvergetelijk uitje!

  Tevreden klanten

  Laten wij bespreken hoe wij jouw uitje onvergetelijk kunnen maken.

  Het zou superleuk zijn om jouw uitje te organiseren. Neem daarom vrijblijvend contact op met ons om te zien hoe FilmUitjes.nl jouw uitje onvergetelijk kan maken. 

  Scroll naar boven